4. 6. 2024

Ocena tveganja za vaš dom – nova funkcionalnost v i.triglavu

Prijavite se v i.triglav in preverite, kako izpostavljen je vaš dom nevarnosti toče, poplave, potresa ali udaru strele.

Da bi zavarovanci bolje razumeli pomen zavarovanja doma in naravna tveganja, ki predstavljajo nevarnost za vašo nepremičnino, smo v digitalno poslovalnico i.triglav dodali novo rešitev – oceno tveganja.

Ocena tveganja omogoča, da preverite izpostavljenost svojega doma naravnim nesrečam, kot so poplava, potres, toča in udar strele. Dobili boste takojšnjo informacijo o nizkem, srednjem oziroma visokem tveganju za posamezno nevarnost.

S to funkcionalnostjo lahko pravočasno prilagodite obstoječe zavarovanje ali sklenete ustrezno zavarovanje za dom ter tako omilite posledice nepredvidenih dogodkov v prihodnosti. Za zaščito vašega doma je namreč ključno, da so v zavarovalno polico vključene nevarnosti, katerim je dom izpostavljen, kakor tudi, da so kritja dovolj visoka, da v primeru nepredvidenih dogodkov škoda ne načne vaše finančne varnosti.

Dostop do ocene tveganja je na voljo z naslovne strani i.triglava, če imate sklenjeno vsaj eno zavarovanje ter uporabniški račun z ustrezno stopnjo identifikacije. Če i.triglava še ne uporabljate, se lahko vanj registrirate ali pa oceno tveganja preverite pri zastopniku.

Zavarovanje doma preprosto sklenete preko spleta, če želite prilagoditi obstoječo polico za dom, pa se obrnite na zastopnika, ki bo razširil zavarovalne nevarnosti ali zavarovalna kritja.

<< Nazaj
Complementary Content
${loading}